itulau_fanua

Oloa

O le pisinisi a Uniqlo i Amerika i Matu o le a maua se tupe mama pe a maeʻa le faʻamaʻi

hgfd

Gap leiloa $49m i luga o le faatauina atu i le kuata lona lua, i lalo 8% mai le tausaga na muamua atu, faatusatusa i se tupe mama e $258m tausaga talu ai.Ua lapata'ia e le au fa'atau oloa mai le Gap e o'o i Kohl's, o lo'o fa'aitiitia a latou tupe fa'asili ona o le popole o tagata fa'atau i le tau o le tau fa'ate'a le fa'atauina o lavalava.
Ae na taʻua e Uniqlo o loʻo i luga o le ala e maua ai lana uluaʻi tupe mama faaletausaga i Amerika i Matu ina ua maeʻa le 17 tausaga o taumafai, faʻafetai i suiga i faʻamaumauga ma tau faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina i le taimi o le faʻamaʻi ma le faʻamaʻi faʻamutaina o faʻatupu faʻaititia.
Uniqlo i le taimi nei e 59 faleoloa i Amerika i Matu, 43 i le Iunaite Setete ma 16 i Kanata.E leʻi tuʻuina atu e le kamupani ni taʻiala tau tupe maua.Ole aofa'iga o tupe mama mai ana faleoloa e sili atu i le 3,500 i le lalolagi atoa o le a o'o mai ile Y290bn ile tausaga talu ai.

Ae i le matua o Iapani, ua fa'aitiitia le fa'atauga a Uniqlo.O loʻo faʻaaogaina e Uniqlo le faʻamaʻi o se avanoa e faia ai se "suiga tuʻufaʻatasia" ma se amataga fou i Amerika i Matu.O le mea e sili ona taua, ua taofia e Uniqlo toetoe o fa'aitiitiga uma, o le faʻaaogaina o tagata faʻatau i le tau tutusa.Nai lo lena, ua toe taulaʻi le kamupani i mea masani o lavalava e pei o laei faʻapitoa ma faʻafaigofie le puleaina o suʻesuʻega, faʻatutuina se faiga faʻapipiʻi otometi e fesoʻotaʻi ai faʻamaumauga mai faleoloa faaletino ma luga ole laiga.
E oʻo mai ia Me 2022, o le numera o faleoloa Uniqlo i le atunuʻu tele na sili atu i le 888. I le afa muamua o le tausaga faʻaletupe na faʻaiʻu ia Feb. 28, Fast Retailing Group faʻatauga na siitia i le 1.3 pasene mai le tausaga na muamua atu i le 1.22 trillion yen, o tupe faʻaalu na oso i luga 12.7 pasene i le 189.27 piliona yen, ma o tupe mama na oso i le 41.3 pasene i le 154.82 piliona yuan.O tupe maua mai Iapani a Uniqlo na pa'ū i le 10.2 pasene i le 442.5 piliona yen, o tupe mama galue na pa'ū i le 17.3 pasene i le 80.9 piliona, o tupe maua faʻavaomalo faavaomalo a Uniqlo na siitia i le 13.7 pasene i le 593.2 piliona, o tupe faʻaalu na siitia foi i le 49.7 pasene i le 100.3 piliona, 55 pasene na saofagā e le maketi Saina.I le vaitau, na faʻaopoopoina e Uniqlo se upega tafaʻilagi 35 faleoloa i le lalolagi atoa, 31 o loʻo i Saina.
E ui lava i faʻalavelave faʻafuaseʻi i faleteuoloa ma tufatufa i Shanghai, e aʻafia ai le 15 pasene o ana faleoloa ma le 33 pasene le paʻu i tausaga taʻitasi i Tmall faʻatau ia Aperila, fai mai Uniqlo e leai se suiga i le naunautaiga o le faʻailoga e faʻaauau pea le peti i Saina. .Na taʻua e Wu Pinhui, le pule sili o maketi a Uniqlo mo Greater China, i se faatalanoaga i le amataga o Mati o le a faatumauina e Uniqlo le saoasaoa o le 80 i le 100 faleoloa i le tausaga i Saina, o latou uma e umia saʻo.


Taimi meli: Iuni-03-2019