side_banner

Produkt

Uniqlos nordamerikanske forretning vil give overskud efter pandemien

hgfd

Gap tabte $49 mio. på salget i andet kvartal, et fald på 8% fra et år tidligere, sammenlignet med et overskud på $258 mio. år tidligere.Statsbaserede detailhandlere fra Gap til Kohl's har advaret om, at deres fortjenstmargener skrider, da forbrugere, der er bekymrede for inflation, udskyder køb af tøj.
Men Uniqlo sagde, at det var på vej til at opnå sit første årlige overskud i Nordamerika efter 17 års forsøg, takket være ændringer i logistik og prisstrategier introduceret under pandemien og en virtuel afslutning på rabatkampagner.
Uniqlo har i øjeblikket 59 butikker i Nordamerika, 43 i USA og 16 i Canada.Selskabet har ikke givet specifik indtjeningsvejledning.Det samlede driftsoverskud fra dets mere end 3.500 butikker verden over vil beløbe sig til Y290 mia. sidste år.

Men i det aldrende Japan er Uniqlos kundebase faldende.Uniqlo bruger udbruddet som en mulighed for at lave en "radikal forandring" og en frisk start i Nordamerika.Det er afgørende, at Uniqlo har stoppet næsten al rabat, hvilket i det væsentlige har vænnet kunderne til ensartede priser.I stedet har virksomheden igen fokuseret på basale beklædningsgenstande såsom fritidstøj og strømlinet lagerstyring, og opsat et automatiseret lagersystem til at forbinde lager fra fysiske butikker og online butikker.
I maj 2022 oversteg antallet af Uniqlo-butikker på fastlandet 888. I første halvdel af regnskabsåret, der sluttede den 28. februar, steg salget af Fast Retailing Group 1,3 procent fra et år tidligere til 1,22 billioner yen, driftsresultatet steg 12,7 procent til 189,27 milliarder yen, og nettooverskuddet steg 41,3 procent til 154,82 milliarder yuan.Uniqlos japanske salgsindtægter faldt 10,2 procent til 442,5 milliarder yen, driftsoverskuddet faldt 17,3 procent til 80,9 milliarder yen, Uniqlos internationale salgsindtægter steg 13,7 procent til 593,2 milliarder yen, driftsoverskuddet steg også med 49,7 procent til 100,3 milliarder yen bidrog med de 100,3 milliarder yen. kinesiske marked.I perioden tilføjede Uniqlo netto 35 butikker på verdensplan, hvoraf 31 var i Kina.
På trods af gentagne forstyrrelser af lagre og distribution i Shanghai, der påvirker 15 procent af dets butikker og et fald på 33 procent år-til-år i Tmall-salget i april, sagde Uniqlo, at der ikke havde været nogen ændring i mærkets vilje til at fortsætte med at satse på Kina .Wu Pinhui, Uniqlos chief marketing officer for Greater China, sagde i et interview i begyndelsen af ​​marts, at Uniqlo ville opretholde et tempo på 80 til 100 butikker om året i Kina, alle direkte ejet.


Indlægstid: Jun-03-2019